Tuesday, June 18, 2013

Final Journey




Assalamualaikum....

Kihkih

.. Lama gilo tak menulis.. Adoi... Nasib sunggoh blog ini masih ada orang singgah... 

Last aku menulis adalah dalam bulan 3.. Tiga bulan yang lepas tew!!!!. Wuwuwuwu.. Tahniah kauuu! Tahniah.. Hebat permainan kauuu!!! Kahkah..


Konon-konon praktikum memang pulun habes gitu.. No more blogging bla2...

Sebenarnya!!  Praktikum aku tidak pulun pon.. Pergi sekolah hari hari selama 60 hari macam pergi kelas je... Mengajar,.... Balik.....Pergi sekolah.... mengajar... Balik rumah....  and this goes on..... Semangat?? Aku kus kus je bile pikir pergi sekolah. Sekolah kali ini memang dabomb.. Tapi bile pikir tujuan utama praktikum adalah untuk diobserve, kadang-kadang dalam tak sedar, memang meruntuhkan emosi betul... Langsung jadi macam enggak ikelas gituew....



Praktikum ni jugak mengajar aku dok menyewa dekat luar kampus.. wuwuw... Dulu matimati aku ingat  aku bakal terseksa sebab terpaksa menyewa kat luar sendiri-sendiri. Rupanya2.. Ohhh.. Sangat heaven... Tido bilik sendiri.... Tu yang paling best.... Rumah ada ekon.... Ada tv... Sikit kecewa takdae astro.... Ade peti ais cinonet.... Pendek kata lengkap..



Alhamdulillah.. Next 2 week, kena Internship.... 20 hari... Menyewa lagi......... harap, ke'heaven'an aku rasa 60 hari lepas bakal dirasa lagi.. Aummmm.



K k.... this entry is soooo pointless. It is sooo awkward writing again.. 

Gonna write again.. toddles 

1 comment:

kukuchimachikumi said...

writing la balik dear...i love to read ur writing yoooooo.......:) more stories after dis

Entry Best!