Tuesday, February 26, 2013

Meludah Ke Langit



Oh.

....

Moodless.


...


I lost one kg..


.....



Sangat tidak bermood. Nasib la budak3 kelas aku ni semua ceria2. Haha. Ada gak benda nak buat bahan gelak sorang2 nanti. Alhamdulillah..


Pesanan buat diri. Kalau rasa diri hebat... Jangan sesekali rasa nak perlekeh orang lain. Allah tu Maha Besar. Dia paling hebat. Takda pon nak bezakan hamba Nya. Um. Ya ALLAH aku redha dengan semuanya. Hilanglah rasa ini dari diri ku. Jadikan diri aku hamba yang bertakwa, sabar dan juga tidak ada sifat riak, ujub mahupun takbur dalam diri.Lebih lebih lagi prasangka. 


Meludah ke langit, langit akan ludah balik dekat muka si peludah.


Sesungguhnya, Kau MAHA MENDENGAR LAGI MAHA MENGASIHANI..  


Living is a process of learning. Learn to be yourself.



Thursday, February 14, 2013

Bvlgarigirl PENIPU!



#np- Requiem Under Waterm (Breaking dawn part.1)


LIAR!~



Ohh..
Sebenarnya dah lama aku nak post pasal hal ni, bile seorang anon bagi komen dekat aku pasal KEPENIPUAN blogger 'Arianna Melissa' ni.  (tak nak bagi link pon sebab blog dia dah diprivatekannn)


So, ANON ni, bagi link thread yang mendedahkan penipuan BVLGARIGIRL dekat cari.my. Try bukak, tak boleh. So, aku pon ingat kena register le dulu. Rupenye, masih tak leh jugak. Sooo,. aku pon PM la author konon-konon merayu nak baca thread yang dah 500++ kot view masa tu...

Lama sikit, tetiba ada lagi anon ni dia anta link baru... INI dekat  komen aku.. Haaa.. Kan da cakap... aitu, ada anon ni Bad ANON, ada jugak Good ANON. This time, Good ANON. Good job~!

So, lepas baca membaca, I was not even surprised yolls..

Tauuuu tak.. Aku tak terkejot pon!! Muahahahaha.. (evil laugh)

I have been reading this crap blog since 2008 lagi. And aku dan kawan kaki blogger aku pon dah syak, everything she wrote in her blog was none other than a piece of bulls**t. 

Sapa yang baru je start berjinak jinak baca blog dia mesti pikir:


Oh, how i wish I had that kind of love story....

Mihmih..  kalau dulu, masa ada jugak panaspanassuam jugak sebab dia guna gambo orang len pastu ngaku gamba dia, pastu asyek tunjuk je gambar beheaded person (person without head), aku dah syak dah.. mihmih.
Citer dia dengan kevin kat Aussie pon aku dah tau penipuan sebab dia letak gambo punye kecik nak claimed dia lew tu, tapi kalau kau orang yang jenis detailed macam aku, memang akan nampak , sah sah memang bukan dia la..

And MAMA dia bukak spa, ape entah, PAPA dia bisnes dekat TAIWAN (i dont remember), Pastu family dia angkut semua sekali pi BALI and left her alone with BIBIK here in MALAYSIA. She is a mixed blood. Her grandparents MATSALLEH!!!!!

 These all are crapppP!! Did you notice em??


Apa pun, kebenaran yang tersembunyi, akhirnya terkeluar jugak. mihmih..


Patut la gambar yang dia post dalam entry aitu tu, macam aku kenal je minah tu...

Upenyew memang betul laa INGKA NOVERITA *(tengok, ada bakat tau nak jadi detektif niiii) Aku dah penah post entry ni dulu. KLIK 



Pelakon indon!~





You know what, I think if all of these hadn't been exposed, she would still claim these are hers.

This is what I have been waiting for. For almost 5 years babe, gagaga


Sebulan...





Assalamualaikum, Yayah.. Hehe..feeling macam Dear Yayah pulak.

K K.. dah masuk sebulan aku tak menulis apo apo. Nak kata bizi tu, bizi la jugak. Nak kata tak pun, memang tak. Mihmih. Biasala...

Praktikum aku dah bantai  3 minggu licin.. Insyaallah, 9 minggu lagi harap harap smooth je.

First observation pon.. 

Aku baru je sampai SPetani pagi tadi..
Best je. Rasa macam naik flight sebab sampai awal. Biasa nak nak pukul 5 pagi baru sampai SPetani ni. Hari ni, pukul 3.30 pagi dah alhamdulillah dah selamat semua. Walopon semalam nyaris nyaris bas aku nak berlaga.What a night! Memang istighfar je, kete depan bas tak bagi signal nak belok kanan, terus bas berenti alagapas mengejuttttt woooo sebab bagi lalu kereta nak belokkkkk.. Semua passengers memang terkedepan laaaa.. Waaa. Fes time tuuuu.. Takpa la taun3 akhir ni, merasa semua. kihkih..



K K..

Off nak buat esaimen.. ^^ Nanti aku update le.. And blogwalking. myahahahah

Bye bye YAYAH

Entry Best!