Sunday, October 6, 2013

Tawakaltu'alallah



Esok wei aku bentang.. Esok.. Oh em ji.

Haha.. Pada Allah aku berserah. Insyaallah

#wishmeluck

Friday, October 4, 2013

BVLGARI GIRL



Nama itu menarik sangat kah? Hari ini saja, viewers meningkat hampir 80% untuk baca entry pasal bvlgarigirl penipu.. Ahhhhh... I dont know.. Ade sapa sapa nak bash aku ke.. ? hahah.. Please dont. Im sorry. Apa apa ketidak puasan hati sila suarakan secara berhemah. Aku sedang dalam mood resah gelisah nak bentang research. Please no emo emo..


Wish me luck.. Nah tepek muke comel
Ni lovely Illy. My student. Comel macam minah arab dengan kening lebat.. *tukar topik*

P/S: Blog BVLGARIGIRL sebenar dah privatekan for unknown reason. Lol... Aku pon tak tahu.. Tibe tibe nak klik link dah tak boleh masok. Mungkin aku tak cukup spesel sebab tu author tak tergerak nak gitau aku, depa nak private.. wuwuwu (T^T)

Okay.. need to settle things and.... good night.. 


Stress... my friends have been doing mock sessions and Im still writing my speech text for this upcoming sunday! This is crazeyh!!! #crossingfingers

Entry Best!