Tuesday, January 21, 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid



Tsk.. Tak tahulah macam mana. Tarikh tutup hari ini... Aku pandai pandai pos kan. Moga tuan tanah berbesar hati menerima lagi entry aku ini. *Peace!*


Sila klik pada gambar!



7 comments:

cik kiera said...

Assalamualaikum , terima kasih ye sebab sudi join segmen kiera , kiera amat menghargainya . :D Goodluck ^^

psst : Follow sini :D

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Jom join GA Handphone yang menarik ni
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq said...

Shafiq dari segmen yang sama :)

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

NASZ said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Entry Best!