Sunday, April 27, 2014

Maaf

Kepada sesiapa yang ada terguris hati dengan saya secara sengaja @ tak sengaja. I didnt mean to hurt your feelings in any way possible.

Saya sebagai manusia mengaku berhati kecil. Mungkin ada terlepas pandang. Kalau nak marah marahlah tapi jangan disimpan di dalam hati.

Saya ni guru novis banyak benda kurang mahir. Soal hati pon kurang mahir. Err. Kadang kadang benda kecik saiz kuman je pada saya tapi pada orang lain sebesar pulau. Mohon ampun mohon maaf.

#hopethingsgetbacktohowitwas

Eggs

Tomorrow im gonna get back to my diet program. Been neglecting it for a month now. Huls.

Serius. Harus diet. Raya dua bulan lagi. Wuuu.. please please. Nak diet sesungguh hati macam nak bercinta dengan James Franco. Eh...

Tak koser aku nanti balik Malaysia komen pertama aku dapat nanti,

"Eh.. da comel balik dah budak ni..."

Im expecting more like

"Wow.. tak sangka dah jadi miss universe"

Okay.. terlebih exaggerate. But serius..


Soo.. permulaan balik phase induction ku untuk diet protein ni hanya lah telor sahaja


Telor sepapan. Kalau rajin makan banyak.. dada ayam pon bli sikit. Eh...

I hope the eggs will keep me energized for the whole week..


Soooo raqibahhh, fight for it baby.. I'll cheer for u- James F.

Baiklah hanya ilusi dan pembakar semangat je...

Maka bermulalah fasa induksi aku for tge sec time this year...


Pls pray for me xoxo ♡♥♡♥

posted from Bloggeroid

Sunday, April 20, 2014

Third day in Sibu

Hui.. hari ke tiga baru update trip..

Hee.. ni trip just for gegerls je.. aku dan dua orang kakak seniors. Basically, this short trip is all about spending money wisely.. and i learnt my lesson... :'(



Ni.. habuan ku untuk tiga hari.. tsk.. sebetulnya, hampir 88% benda benda tu adalah keperluan untuk ke sekolah dan selebihnya adalah kemahuan... wuuu..

rasa bersalah sangat.. haa.. never mind. Jarangjarang. Entah bile lagi nak shopping macam ni..

Da la belom payday.. matiks.


Belom gaji, makan hebat kau ye...

Hujung bulan ikat perot nak beli tiket balik semenanjung.. Waaa please gaji... i really need u..

Ending tis post with


Belacan bintuluu . Huuu

posted from Bloggeroid

Sarawak

Been here since the first of April. Kinda missing home. So many things happened for the first three weeks. Tsk.. cut my palm, bruises everywhere..

And... i lost my phone in the middle of pekan kapit. Why why..

need to sleep. Anyone reading this, staying in kapit?

posted from Bloggeroid

Entry Best!